The camels were thunderstruck at the sight of the ocean. They had never seen so much water. They would stop, turn to stare at it, leap sideways, look at one another with their noses all pointed and ridiculous, then stare at it again, then leap forward again. Photo: Rick Smolan
موضوعات مرتبط: طبیعت ، خوراکیها ، ،
برچسبها:
Fabulous Food by Yunhee Kim
Dinner menu for Every Day with Rachael Ray. Canon EOS 5D Mark II and 90mm f/2.8 Canon TS-E tilt-shift lens; 0.4 sec at f/8, ISO 100. Photo: Yunhee Kim
موضوعات مرتبط: خوراکیها ، ،
برچسبها:
شب یَلدا یا شب چلّه یکی از جشنهای کهن ایرانی است.در این جشن، بلندترین شب سال در نیمکرهٔ شمالی گرامی داشته میشود. این شب به زمان بین غروب آفتاب از ۳۰ آذر (آخرین روز پاییز) تا طلوع آفتاب در اول ماه دی (نخستین روز زمستان) اطلاق میشود. ایرانیان و بسیاری از دیگر اقوام شب یلدا را جشن میگیرند. این شب در نیمکره شمالی با انقلاب زمستانی مصادف است و به همین دلیل از آن زمان به بعد طول روز بیشتر و طول شب کوتاهتر میشود.واژهٔ «یلدا» ریشهٔ سریانی دارد و بهمعنای «ولادت» و «تولد» است. منظور از تولد، ولادت خورشید (مهر/میترا) است. رومیان آن را ناتالیس آنایکتوس یعنی روز تولد مهر شکستناپذیر مینامند. ابوریحان بیرونی از این جشن با نام «میلاد اکبر» نام برده و منظور از آن را «میلاد خورشید» دانستهاست.
چلّه ، دو موقعیت گاهشمارانه در طول یک سال خورشیدی با کارکردهای فرهنگ عامه، یکی در آغاز تابستان (تیرماه) و دیگری در آغاز زمستان (دی ماه)، هریک متشکل از دو بخش بزرگ (چهل روز) و کوچک (بیست روز). واژه چلّه برگرفته از چهل (معین، ذیل واژه) و مخفف «چهله» و صرفآ نشاندهنده گذشت یک دوره زمانی معین (و نه الزامآ چهل روزه) است.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4%D8%A8_%DB%8C%D9%84%D8%AF%D8%A7
موضوعات مرتبط: اجتماعی ، خوراکیها ، ،
برچسبها:
ته دیگ یا بنکران به قسمتی از پلو که، به ته دیگ چسبیده و برشته شده باشد گفته میشود. : ته دیگی؛ جزء برشتهای ازغذا که به دیگ میچسبد. (ناظم الاطباء) میگوید: قسمتی از پلویا چلو که در ته دیگ رنگ سرخ گیرد و برنجها بهم پیوسته میگردد. قسمت زیرین پلو و چلو که سرخ و سخت شده باشد. . اگر ته دیگ حاوی مواد دیگری به جز برنج باشد به آن ته چین گفته میشود.
انواع ته دیگ 1- ته دیگ برنج 2- ته دیگ نان ( ترجیحاً لواش یا تافتون. از سنگک و بربری پرهیز کنید.) 3 - ته دیگ سیب زمینی 4 - ته دیگ ته چین ( با ماست و زعفران ) 5 - ته دیگ برگ مو ( مناسب آلبالوپلو) 6 - ته دیگ کاهو ( برای باقالی پلو ) 7 - ته دیگ ماکارونی ( گاهی با ته دیگ سیب زمینی ترکیب می شود ) 8- ته دیگ پیاز 9- ته دیگ تره فرنگی 10- ته دیگ املت 11- ته دیگ کدو سبز 12- نه دیگ باقالی
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D9%87_%D8%AF%DB%8C%DA%AF
موضوعات مرتبط: خوراکیها ، ،
برچسبها:
صفحه قبل 1 صفحه بعد
ماه
نگارستان شهر
آشنایی با سبک هنری سمبولیسم Symbolism
مکتبهای عکاسی
ٍٍExposure Compensation
بهار زیبا با لاله ها
هنرهای تجسمی چیست؟
Six of the Most Essential but Underused Camera Features
تعادل نور
آشنایی با نورسنج دوربین
نمونه عکس- کلاغ بهاری!
دیافراگم دوربین چیست؟
نمونه عکس - شکوفه بهاری
انواع لنز Lens دوربین عکاسی
نحوه کار حسگر دوربین های دیجیتالی
نمونه عکس - زنبور
دوربین های دیجیتال چگونه کار می کنند؟
اتاق تاریک
عکس - خانه حاج آقا علی(بزرگترین خانه خشتی دنیا) در رفسنجان
معنی دوربین های فول فریم
تاريخچهٔ عکاسى در ايران
تعریف عکاسی
در نشست دوسالانه عکاسی مطرح شد: تعریف جامع و قاطعی در عکاسی هنری نداریم
دریاچه چیتگر
APERTURE
Help
EXPOSURE
خمیازه
دانلود کتاب آموزش عکاسی دیجیتال
نقد و تحلیل عکس
آموزش - مثلث نور دهی
مــــــــــــــــاه
غروب سرد تهران
عدد راهنمای فلاش چیست؟
دوربین SLR چیست و چه تفاوتی با Compact دارد
Descent into the Marum Volcano in Vanuatu.
baseball as the sun sets in El Crucero
YongShengZheng/Sony World Photography Awards
پاییز زیبا
برگهای پاپیتال(عشقه)
آتش در پاییز
فاصله زمانی یکفته - مکان پارک چیتگر تهران